Aflever dit jern- og metalskrot hos Skrotspecialisten

Du kan tjene penge på dit skrot

Er garagen helt fyldt op med gamle rustne cykler, skæve alufælge fra bilen, en udtjent kummefryser der sluger strøm, en græsslåmaskine der ikke kan tænde … og trænger du til at få ryddet ud?

Er du ved at udskifte det gamle køkken med et nyt?

Eller er du i gang med en anden ombygning ved huset?

Så kan du tjene penge på dit skrot.

Så længe det er jern- og metal tager vi skrottet. Se her hvad du f.eks. kan sælge til os

Aflever jern og metalskrot hos skrotspecialisten
Aflever jern og metalskrot hos skrotspecialisten

Aflever dit jern- og metalskrot hos Skrotspecialisten. Tøm din fyldte trailer hos din lokale plads hos Skrotspecialisten – og ikke i jern-containeren på den kommunale genbrugsstation – så kan du få penge for dit skrot.

Gamle radiatorer, køkkenvasken, de ødelagte zinktagrender, brændeovnen der ikke længere er godkendt, børnenes cykler de længe er vokset fra – eller din egen flade cykel uden gear… Alt det er blot nogle af de ting, som du kan omdanne til kontanter hos os.

Vi afhenter også skrot

Hvis du har alt for meget skrot til, at du selv kan levere det på skrotpladsen, så kan du ringe til din nærmeste afdeling og lave en aftale om at vi henter det. Her skal du dog være opmærksom på, at der skal være en vis mængde skrot til, da omkostningerne til en bemandet lastbil med kran samt kørsel frem og tilbage, er ganske store. Vi vil så afhente dit skrot så hurtigt som muligt og når vareværdien overstiger afhentningsomkostningerne, vil du få penge ud af det.

Vi er en del af HJHansen Recycling

Er du en større virksomhed bedes du kontakte HJHansen Recycling A/S, som gerne hjælper din virksomhed med at lave det optimale set-up omkring håndtering af virksomhedens skrot.