Aluminium skrot alufaelge

Aluminium er et relativt let og fleksibelt materiale og er derfor også et af de mest anvendte metaller i verden.

Hvad bruges Aluminium til?

Grundet aluminiums lave lægt, har metallet mange formål og anvendes i mange brancher. Lige fra produktion af fly og biler til gryder, alufælge og sodavandsdåser.

Du kan sælge dit aluminium på vores skrotpladser hos Skrotspecialisten, på den måde kan aluminiumsskrottet kan genvindes.

Aluminium er et af de hyppigst forekommende metaller i jordoverfladen. Da aluminium kun findes som en kemisk forbindelse i jorden og det kræver meget energi at udvinde, er der god grund til, at genanvende så meget aluminium som muligt.

Har du eller din virksomhed brugt aluminium liggende til skrotning, så kontakt os for mere information og hør om prisen på aluminium.

Genanvendelse som giver mening

Aluminium er forholdsvist let at genvinde. Genvinding af Aluminium kræver kun ca. 5% af den energi, det kræves at fremstille nyt. Hvilket også betyder at aluminium er et af de mest genanvendte metaller i verden.

Hos Skrotspecialisten går vi op i miljøet og har fokus på, at så meget som muligt bliver genanvendt. Derfor tilbyder vi også en fair betaling og aluminium pris, når du afleverer sit skrot til os.

På verdensplan genvindes 63% af alle aluminiumsdåser.